Podpořte CD Moravské hlasy na Hithit.cz!

05.06.2017 09:02

Využil jsem možnosti prezentovat svůj projekt na portálu Hithit. Vedle přímé podpory mé práce skrze bankovní spojení na těchto stránkách (viz Podpora) máte tedy možnost podpořit konkrétně CD Moravské hlasy / Moravian voices na Hithitu a získáte příslušné odměny. Blíže viz zde:

https://www.hithit.com/cs/project/3708/cd-moravske-hlasy-moravian-voices

Vedle možnosti získání CD upozorňuju i na možnost sponzorovat soukromou besedu a poslechový pořad Píseň duše se mnou a případně i se spoluúčastí Jitky Šuranské.

UZÁVĚRKA PODPORY je začátkem července (přesněji viz Hithit). Prosím, neváhejte s podporou, inspirujete i další.

DATUM VYDÁNÍ CD Moravské hlasy je 30.listopadu 2017. - Do týdne po vydání budu rozesílat hotové CD všem, kteří mne podpoří - ať už přímo nebo přes Hithit. Získáte tak například krásný vánoční dárek!

POZOR: Akce přes Hithit znamená též, že když se nepodaří získat cílovou částku do stanoveného termínu, tak jsou příspěvky vráceny v plné výši podporovatelům.

Pokud mne podporujete přímo přes tyto stránky, tak podporujete současně nejen CD Moravské hlasy, ale též celý projekt Píseň duše, jehož je CD jednou z dílčích etap.  Příspěvky nevracím, ale budu se snažit naplnit svůj záměr stůj co stůj.

Děkuju mockrát předem za Vaši podporu!