Kampaň pro rok 2019: CD Moravské hlasy (2) - prosba o podporu

20.11.2018 09:37

ZÁMĚR A HARMONOGRAM:

Záměr:  CD Moravské hlasy - východní Morava (datum vydání: konec června 2019)

Do konce roku 2018 (31.12.) vyhlašuji první kampaň na podporu zahájení tohoto projektu.

Cílová částka: 60 000,- Kč

BLIŽŠÍ INFORMACE:

V období leden - červen  2019 bych rád přípravou a vydáním CD Moravské hlasy - východní Morava navázal na první část,  Moravské hlasy - jižní Morava (vyšlo na konci roku 2017). Jde mi o zachycení neobyčejného a svébytného fenoménu moravské zpěvnosti v oblastech, kde se projevuje nejvýrazněji. K nahrávce vypracuji i obsáhlý booklet.

Snažím se získat pro vydání podporu Zlínského kraje a Ministerstva kultury. Vypadá to nadějně. ALE: Žádný typ dotace není schopen pokrýt náklady celého projektu - od přípravné fáze (cestování, vyhledávání interpretů a míst k natáčení, rešerše k průvodním materiálům) přes produkci nahrávky (výjezdní natáčení, studiové zpracování, příprava doprovodného bookletu) až po výrobu CD a tiskovin. Při předběžně uvažovaném rozpočtu 120 tisíc korun získám v nejlepším případě 2/3 z grantové podpory.

Pro naplnění nákladů na produkci mi zbývá sehnat do začátku minimálně 60 tisíc Kč,  abych mohl začít systematicky pracovat.

PROSÍM O PODPORU

Podpora je možná formou subskripce, dárcovství či sponzoringu. Nevyhlašuji tentokrát kampaň na Hithitu jako u prvního titulu (viz poznámka níže).

Projekt dokončím, i kdybych si na jeho dokončení měl vzít půjčku. Nikdo, kdo mne v předstihu podpoří, nepřijde o výsledek.

O dosažené výši podpory vás budu informovat v rámci rubriky Novinky.

..............

Pro podporu prosím využijte  jeden z následujících způsobů.

1. Subskripce. 

1 kus CD = 400 Kč (vč. balného a poštovného). Zašlu bezprostředně po vydání  na poštovní adresu plátce. Tu napište prosím do zprávy na mail, kde Vám také potvrdím přijetí platby a tím i objednávky:   

pisenduse@seznam.cz

Subskripce vyššího počtu:  2 kusy CD = 800 Kč, od 3 kusů dále je cena za jedno CD 350 Kč (včetně balného a poštovného) - tedy např. 3 CD = 1050 Kč.

2. Dary a sponzoring

Zde můžete na účet projektu poslat jakoukoli částku. Napište mi prosím též o platbě zprávu na mail - pisenduse@seznam.cz.

Při výši daru nad 500 Kč  rád zašlu hotové CD. Při vyšších částkách můžeme učinit individuální dohodu o počtu zaslaných CD.

Pokud by někdo chtěl využít reklamní služby (umístění loga), tak mi prosím napište na uvedenou mailovou adresu, zkusíme domluvit podmínky.

.................

Číslo účtu projektu Moravské hlasy je stejné jako celého projektu Píseň duše (viz Kontakt):

2801080281/2010 (Fio banka)

POZOR: K platbě napište prosím vždy do poznámky  "CD Moravské hlasy 2" a své jméno. Zbytek upřesníme pomocí mailové komunikace.

..................

 

Poznámka:

Při kampani na první CD Moravské hlasy jsem zjistil, že do ní přispěli téměř ze sta procent lidé, které jsem oslovil přímo já sám (FB, mail) a Hithit si za svou službu (jinak samozřejmě technicky precizně provedenou) vzal 8 tisíc  z 60 tisíc.  Což se mi zdálo docela dost na to, že v tom nebyla žádná marketingová podpora. Jako první výkop a navedení na to, jak připravit projekt,  to bylo samozřejmě přínosné. Další projekty ale zkouším sám.